maandag 18 augustus 2008

donderdag 21 augustus

De wereld is om zeep er gebeuren rare dingen rondom mij. Helemaal om zeep en het laatste oordeel kan niet ver meer zijn. (Urbanus)


Rusland en Georgiƫ zijn in oorlog of toch niet meer? Saakasjvili vergallopeert zich en stuurt mensen de dood in. Zo een staatsleider doet dat ongestraft.

Mugabe is nog steeds president van Zimbabwe en wordt, het is te gek om los te lopen, gesteund door Mbeki en de Afrikaanse Unie. Bush is ook nog steeds president van de VSA en in zijn hoofd waarschijnlijk ook president van de wereld. Ook hij doet dat ongestraft.

Politiek als spel. Een wel heel erg dodelijk spel. Macht corrumpeert.China verovert aan de lopende band gouden medailles... tot meerdere eer en glorie van het land? De 54 kindjes in de openingstoet dienden een afspiegeling te zijn van de 54 etnische groepen in China. Zij blijken echter allemaal Han Chinezen te zijn. Het stralende en zingende kindje playbackte... het gouden stemmetje bleek toe te behoren aan een minder mooi uitziend kind. Ook in China kan minder mooi niet op tv.

M. Phelps wint 8 gouden medailles (of zijn het er toch maar 7) en wordt op slag miljonair.

We zijn blijkbaar met zijn allen depressief en slikken (niet werkende) medicatie (maar liefst 850 miljoen doses per jaar).

Shell en Texaco maken recordwinsten (mis ik hier iets?).

Onze premier is op vakantie in China, als sportliefhebber, of toch niet helemaal? Ondertussen wordt Belgiƫ niet geregeerd.

De zomer regent zichzelf naar de herfst.

De energieprijzen swingen de pan uit.

De voedselprijzen ook. Wel leuk is dan weer dat je in een land woont waar het (goedkopere) buitenland op amper een half uurtje rijden ligt.

....


De wereld is om zeep? Je zou hopen dat de wereld er properder van wordt.


De afspraak bij de behandelende oncoloog is verplaatst naar morgen. De stress giert door mijn lijf.


1 reacties:

Anonymous veedeo zei...

Is er leven op pluto ????

21 augustus 2008 om 16:50  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage