vrijdag 18 juli 2008

vrijdag 18 juli

Vandaag was opnieuw een chemodag die er geen bleek te zijn. Mama's verdedigingscellen zijn slechts met 779 en dat is duidelijk een stuk minder dan het benodigde minimum van 1000 om veilig chemo toe te dienen. De chemo is dus opnieuw een weekje uitgesteld.

Dokter R. blijft positief. Aangezien mama een voor haar kanker nieuwe coctail krijgt heeft hij geen ervaring met de gevolgen en resultaten. Hij heeft nu besloten om de chemo om de drie weken toe te dienen samen met Aranesp (epo).

Deze morgen kreeg mama dus haar eerste dosis intraveneus toegediend. We hebben nu onze eigen dopingzondaar in de familie
;-).

Volgende vrijdag wordt dus de laatste chemobeurt van de eerste sessie. Daarna volgt een scan en krijgen we hopelijk goed nieuws. Het is nu al duidelijk dat er een tweede sessie van zes beurten zal volgen en ook dat is bemoedigend nieuws.

Aangezien er geen chemo door mama's lichaam vloeit en de gevolgen ervan haar geen parten kunnen spelen wordt morgen mosseldag! Mama is van plan om te genieten van haar week en daar is ze vandaag al mee begonnen.
0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage