zaterdag 26 juli 2008

zaterdag 26 juli

Gisteren was het opnieuw chemodag. Eentje die ook echt dat label mag krijgen. De toediening verliep vlot. Het poortje is echt wel de juiste oplossing gebleken.

Over drie weken volgt opnieuw chemo voorafgegaan door een CT scan. Dokter R. ziet het resultaat van deze scan zeer positief tegemoet. Aan de hand van deze scan zal bepaald worden hoe het verloop van de behandeling er zal gaan uitzien.

Toen we amper vijf minuten in de wagen zaten werd mama onwel. We raakten gelukkig net op tijd thuis, want de chemo begon (dit keer zeer snel) te werken. Mama was vreselijk misselijk en het braken volgde uitermate snel. De misselijkheid ging ook samen met een hevige aanval van buikloop. Ze veranderde in de loop van een half uurtje in één hoopje ellende. Gelukkig was het ergste daarna voorbij. Mama heeft een goede nacht gehad en voelde zich deze morgen een stuk beter.

De aranesp bevindt zich nu ook in mama's ijskast want op 8 augustus krijgt zij haar tweede dosis toegediend, door mijn zus deze keer. Blijkbaar laat de epo zich toch al voelen. Haar eetlust is opnieuw verbeterd en het eten smaakt haar ook meer. Moet eens opzoeken of dat kan, maar het klinkt wel logisch.

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage